Om oss


Folkets Hus i Smedjebacken har för närvarande ingen anställd. Däremot är vi ett antal idéellt eller mot en ringa ersättning intresserade, som arbetar för att folkets hus ska leva vidare.

Vi står arbetarrörelsen nära men är partipolitiskt och religiöst obundna och vår verksamhet bygger helt och hållet på principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde. Genom vår riksorganisation tar vi aktivt avstånd från rasistiska och antidemokratiska grupperingar.

Smedjebackens Folkets Hus spelar en viktig roll i arbetet med att göra kultur, nöje och möten tillgängliga för människor genom att vara EN ÖPPEN DEMOKRATISK MÖTESPLATS.

För att få veta mer om vilken verksamhet just vår mötesplats kan erbjuda dig, rekommenderar vi att du tittar i listan över vårt utbud.

Är du intresserad?.. av bio, teater, musik, teknik, elektronik eller vad Folkets Husföreningen sysslar med överhuvudtaget?

Arbetsuppgifter på folkan kan t ex vara maskinist på bioprojektorn, att stå i kassan, att servera fika eller stå i baren på olika evenemang, att möblera lokaler inför ett event.

Att arbeta på folkan är inget heltidsjobb utan sker på timtid. Ersättningen är blygsam men gemenskapen god och stämningen hög. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mera!

Hör av dig per telefonnr: 070-209 95 36, 072-249 19 82 eller

e-post folkets-hus@smedjebacken.mail.telia.com