Aktuella filmer

AVATAR 2                            The way of water

Filmen skulle ha visats den 18 december men med anledning av att tekniken inte fungerade tvingades vi att skjuta på visningen till fredagen den 10 februari kl. 19.00  Folkets Hus ber alla som kom till biografen och fick vända utan att se någon film om ursäkt. Vi hoppas att på något sätt kunna kompensera er.

The way of water är den fortsatta berättelsen om Jake den desillusionerad marinsoldaten som skickades till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. När vi nu möter Jake har han och Ney’tiri bildat familj och gör allt för att hålla ihop. De måste dock lämna sitt hem och utforska Pandoras regioner. När ett gammalt hot återuppstår tvingas Jake utkämpa ett svårt krig mot människorna.

———————————————————————–

Mästerkatten i stövlar 2

Lördagen den 11 februari kl.15.00                Biljettpris 80kr

Den djärve lagbrytaren Mästerkatten upptäcker att hans passion för fara, och hans orädda våghalsiga, har tagit ut sin rätt. Mästerkatten har tappat räkningen och har gjort av med åtta av sina nio liv.

—–‐—-‐———————————————————–

Asterix och Obelix                     i drakarnas rike

Söndagen den 26 februari kl.19.00                Biljettpris 120kr

Kejsarinnan av Drakens rike har fängslats efter en statskupp som uppviglades av Deng Tsin Qin, en förrädisk prins. Kejsarinnans enda dotter flyr till Gallien för att be de två tappra krigsveteranerna Asterix och Obelix om hjälp.

————————‐———————————————-

”Shazam fury of The Gods”

Söndagen den 26 mars kl.19.00      Biljettpris 120kr

Den 14-årige fosterpojken Billy Batson utropar ordet ”Shazam” och förvandlas till den vuxne superhjälten Shazam.